DEH

DEH

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στις Κεντρικές Υπηρεσίες της ΔΕΗ

Σε κατάσταση σοβαρού κινδύνου για την  υγεία τους αλλά και ακόμη για την ίδια τους την σωματική ακεραιότητα βρίσκονται εκατοντάδες ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ στη ΔΕΗ που εργάζονται στις κεντρικές υπηρεσίες της Επιχείρησης (Χαλκοκονδύλη). Δυστυχώς και στον περίγυρό του συγκεκριμένου οικοδομικού τετραγώνου που περικλείεται από τις οδούς Καποδιστρίου, 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων που στεγάζονται και άλλες υπηρεσίες της ΔΕΗ, γίνεται ένας κακός χαμός από τη διακίνηση των ναρκωτικών όλο το 24 άωρο μπροστά στα μάτια της αστυνομία και των δημοτικών αστυνομικών.
Η απάθεια τόσο της κρατικής μηχανής αλλά δυστυχώς και της διοίκησης της ΔΕΗ όπου βιώνει καθημερινά την όλη τραγική κατάστασή παρά τα δικαιολογημένα παράπονα των υπαλλήλων,  με χρήστες ναρκωτικών ουσιών να τρυπιούνται, και να είναι ξαπλωμένοι στο πεζοδρόμιο από υπερβολικές δόσεις δεν έχουν όριο ενώ δεν λείπουν και οι μικροληστείες.
Οι εργαζόμενοι στις κεντρικές υπηρεσίες νιώθουν έντονα ότι η ζωή τους βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και καλούν τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, την αστυνομία αλλά και τη διοίκηση Ζερβού να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε άμεσα να λυθεί με τον πιο ειρηνικό τρόπο το μεγάλο αυτό πρόβλημα με σεβασμό.
 
Από deinews.blogspot.com
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: