DEH

DEH

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΤΚΑ: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμό της ΔΕΗ

Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της ΔΕΗ για το ορυχείο νοτίου πεδίου λιγνιτικού κέντρου νότιας Μακεδονίας ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος Σύμπραξης Επιχειρήσεων, στο διαγωνισμό με αριθμό διακήρυξης ΔΜΑΟΡ - 156, που προκήρυξε η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε., για το έργο <<ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΑΙΝΙΟΣΤΑΘΜΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΑΙΝΙΟΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ>>.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 27η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα ημερομηνία που θα καθορισθεί.
Ως προϋπολογισμός δαπάνης για τον εν λόγω διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 11.500.000,00 ΕΥΡΩ χωρίς ΦΠΑ.
 
Επίσης ανακοινώνεται από την εταιρεία ότι οι ανώνυμες εταιρείες-μέτοχοι της, που οφείλουν σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις του Άρθρου 8 του ν.3310/2005 σε συνδυασμό με το Άρθρο 1 του Π.Δ. 82/96 ως ισχύουν να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν τα προβλεπόμενα από τις ανωτέρω διατάξεις στοιχεία, που βεβαιώνουν τη συμμόρφωσή τους με τις διατάξεις αυτές , περί ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.
Τέλος γνωστοποιούνται και οι προβλεπόμενες στο Άρθρου 2 παρ. 2&3 του Π.Δ. 82/96 κυρώσεις περί στέρησης α) των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου τους στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας μας και β) των κάθε είδους περιουσιακών τους δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: