DEH

DEH

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Κινητοποιήσεις του δικτύου ενεργειακών δήμων Κατάληψη του ΑΗΣ Φιλώτα-Αμυνταίου

SONY DSCΣυνάντηση με τοπικούς φορείς είχε στο γραφείο του, το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαρτίου 2012, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας.
Θέμα της εν λόγω σύσκεψης, στην οποία παρίσταντο οι Αντιδήμαρχοι Κοζάνης κ. Νικολέτα Μπουμπόναρη και κ. Νίκος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΗ «Σπάτακος» κ. Γιώργος Αδαμίδης, καθώς και εκπρόσωποι του Εργατικού κέντρου, του ΤΕΕ, του ΓΕΩΤΕΕ, του ΕΒΕ, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του εμπορικού συλλόγου Κοζάνης, και του ΕΕΤΕΜ, αποτέλεσαν οι κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσει το δίκτυο ενεργειακών δήμων στον ΑΗΣ Φιλώτα-Αμυνταίου, με αφορμή την συζήτηση και τις διαφαινόμενες εξελίξεις για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.

Τα μέλη του δικτύου καθώς και οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, θα πραγματοποιήσουν κατάληψη στον ΑΗΣ Φιλώτα-Αμυνταίου, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012, στις 15.00.

Καλούνται όλοι οι φορείς και οι πολίτες να συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, ενισχύοντας την προσπάθεια των δήμων και των εργαζομένων για ανατροπή των απειλούμενων αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: