DEH

DEH

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Έντρομη η συγκυβέρνηση του μνημονίου μπροστά στο γενικότερο κοινωνικό ξεσηκωμό ενάντια στα δυσβάσταχτα χαράτσια, δε δίστασε να δείξει το αποκρουστικό, αντεργατικό και αντικοινωνικό της πρόσωπο, με τη βίαιη επέμβαση στο Κέντρο Έκδοσης Εντολών διακοπής ρεύματος και τη
σύλληψη του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, συνδικαλιστών αλλά και πολιτών που συμμετείχαν.                                                                                            
Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, καταδικάζει τη χρησιμοποίηση των δυνάμεων των ΜΑΤ, προκειμένου η Κυβέρνηση να κάμψει συνδικαλιστικές δράσεις και αντιδράσεις στην εφαρμοζόμενη πολιτική των «χαρατσιών» και της λιτότητας.

Η επιστροφή σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου ο κρατικός αυταρχισμός, η τρομοκράτηση και η απρόκλητη αστυνομική βία, ήταν το μέσο επιβολής των αντικοινωνικών πολιτικών, αποτελεί σήμερα μια μόνιμη και συνειδητή επιλογή της τρικομματικής Κυβέρνησης της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι η αντίδραση και η συνδικαλιστική δράση καταστέλλονται με προσαγωγές και συλλήψεις, όσο λαμβάνονται επαχθή μέτρα που πυροδοτούν εντάσεις.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία, ούτε τρομοκρατούνται, ούτε σκύβουν το κεφάλι.

Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια, στις αντεργατικές πολιτικές και τα καταστροφικά μνημόνια της εξαθλίωσης, δυναμώνει και συνεχίζεται.

Ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των συνδικάτων ενάντια στα χαράτσια είναι αγώνας όλης της Κοινωνίας. 

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα αυτόν
 

Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: