DEH

DEH

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Παρέμβαση του εισαγγελέα για να σταματήσει η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ζητούν ΔΕΗ-ΥΠΕΚΑ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου να σταματήσει άμεσα η κατάληψη του Κέντρου Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος από τη ΓΕΝΟΠ ζήτησε η διοίκηση της ΔΕΗ ύστερα από συνεννόηση με το ΥΠΕΚΑ, το οποίο κατηγορεί τη ΓΕΝΟΠ για ανευθυνότητα.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο επισημαίνει ότι «κανείς δε νομιμοποιείται να παίρνει το νόμο στα χέρια του και να βάζει στενά συντεχνιακά συμφέροντα πάνω από το εθνικό συμφέρον» και καλεί τη ΓΕΝΟΠ να σταματήσει να παριστάνει ανεύθυνα τον «Ρομπέν των Δασών» σε μία τόσο σοβαρή συγκυρία για τη χώρα.

Προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι η ενέργεια πραγματοποιείται, ενώ ήδη είχε γίνει γνωστό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ΔΕΗ, ώστε να μην γίνεται διακοπή ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες, έως ότου οριστικοποιηθεί ο τρόπος προστασίας τους σε σχέση με την πληρωμή του τέλους ακινήτου, αναφέρει το ΥΠΕΚΑ.

ΜΥΝΗΜΑ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
ΣYNAΔEΛΦOI-ΣΣEΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΠPIN AΠO ΛIΓO H ΔIOIKHΣH THΣ ΔEH KAT ENTOΛH THΣ KYBEPNHΣHΣ KATEΘEΣE MHNYTHPIA ANAΦOPA KATA TΩN KATAΛHΨIΩN THΣ ΓENOΠ ΔEH KAI ZHTHΣE THN ΠAPEMBAΣH TOY EIΣAΓΓEΛEA.TOYΣ AΠANTAME, ΠPOKEIMENOY NA KANOYME TO XPEOΣ MAΣ , ΠOY EINAI NA ΣTAΘOYME ΔIΠΛA ΣTO ΦTΩXO KAI ANEPΓO, ΔEN MAΣ TPOMAZOYN OYTE MHNYΣEIΣ OYTE EIΣAΓΓEΛEIΣ, TO MHNYMA AYTO NA ΦTAΣEI ΣE KAΘE ΣYNAΔEΛΦO KAI ΣE KAΘE EPΓAZOMENO. OΛOI TΩPA ΣTHN MEΣOΓEIΩN 190-194

Δεν υπάρχουν σχόλια: