DEH

DEH

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Π.Α.ΜΕ.:Να συνδικαλιστής -Να μάλαμα. Η λογική του εκπροσώπου της ΠΑΣΚΕ, Καραβασίλη ήταν να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι μέτοχοι της ΔΕΗ.

Την ώρα που η εργατική τάξη της χώρας μας, τα λαϊκά στρώματα χτυπιούνται, βασανίζονται από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.- ΛΑΟΣ), ΕΕ, Κεφαλαίου.
Την ώρα που τα χαράτσια καταφθάνουν, ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός επί το έργον του.
Η ΠΑΣΚΕ ενώ διατυμπανίζει ότι δήθεν είναι ενάντια στα χαράτσια (ΔΕΗ κλπ.), ο εκπρόσωπος της στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ, ταυτίστηκε με την κυβέρνηση, την εργοδοσία και μάλιστα έκανε
προτάσεις για την πιο γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή του νόμου για την είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
Η λαϊκή παροιμία ταιριάζει απόλυτα εδώ «… άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς»
Η λογική του εκπροσώπου της ΠΑΣΚΕ, Καραβασίλη ήταν να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ οι μέτοχοι της ΔΕΗ.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους παντού, εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση, γειτονιά τη γειτονιά για να μην πληρωθούν τα χαράτσια. Με αλληλεγγύη να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν. Καλεί τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, την εργατική τάξη συνολικά να κάνουν το βήμα. Αποφασιστικά να απεμπλακούν από αυτούς τους εργατοπατέρες.
Μακριά και αλάργα από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό είναι εχθροί των εργαζομένων. Να έρθουν σε επαφή με το ταξικό κίνημα, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους χώρους δουλειάς.
Να βάλουν πλάτη για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα υπέρ του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: