DEH

DEH

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εναερίτης της ΔΕΗ κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα

Οι εργασίες συντήρησης στους πυλώνες της ΔΕΗ στην περιοχή Στεφανοβίκειο του Βόλου, δεν ήταν παρά μια καθημερινή ρουτίνα για τους έμπειρους υπαλλήλους της Επιχείρησης… Ωστόσο, ένας 48χρονος εναερίτης βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο, όταν κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα!

Ο άτυχος εργαζόμενος είχε ανεβεί σε μια κολώνα της ΔΕΗ για να κάνει συντήρηση, έχοντας ως δεδομένο ότι θα είχε γίνει η προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προκειμένου να εκτελεστούν οι διάφορες εργασίες. Όμως, λίγο πριν ολοκληρώσει τη δουλειά του, χτυπήθηκε από ρεύμα τάσης 2.000 βατ και έχασε τις αισθήσεις του! Αμέσως έσπευσαν κοντά του οι συνάδελφοί του, που κάλεσαν
ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Ο 48χρονος εναερίτης παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ένα 24ωρο, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου παραμένει για νοσηλεία. Η Επιθεώρηση Εργασίας έκανε αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος και ερευνά ποιοι έχουν ευθύνες για το ατύχημα, η αιτία του οποίου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: