DEH

DEH

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Τα΄σπασε η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Γνωρίζαμε από εχθές ότι σήμερα το πρωί 9:30 θα συνεδρίαζε η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την αλλαγή του Γραμματέα της συναδέλφου Δίκα Γιάννη και την ανασύνθεση της εκτελεστικής λόγου συνταξιοδότησης του.
Μάθαμε σήμερα ότι απ την συγκέντρωση απείχε ένα σημαντικό κομμάτι, στελέχη σε κορυφαίες θέσεις, καθώς και ο υπεύθυνος από πλευράς ΓΣΕΕ. Συνάδελφοι μέσα από την διαδικασία μας είπαν πως κατατέθηκε έγγραφο το οποίο μοιράστηκε και στους παρευρισκομένους για αντικαταστατική και αντιδεοντολογική λειτουργία, πως αποκλείστηκαν στελέχη, καθώς και ότι δεν λήφθηκε υπόψη το πνεύμα ενότητας, οι συμφωνίες αναλογικότητας και συμμετοχής όλων των ΔΑΚΙΤΩΝ.
Εν. Εργ. ΔΕΗ: Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με κάποιους από τους συναδέλφους να μάθουμε τι ακριβώς έγινε και τους λόγους, καθώς θεωρούμε ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με όσα επιχειρούνται και θα επιχειρηθούν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την Διοίκηση της επιχείρησης, αυτό που θα πρέπει να μας φοβίζει και να αποφευχθεί είναι μια διάσπαση και εσωστρέφεια στην ΔΑΚΕ. Καθώς είναι η 2η ισχυρή δύναμη και αντίδραση στο συνδικαλιστικό κίνημα και στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πρέπει να βοηθήσουν σ΄αυτό και τα νεότερα στελέχη της ΔΑΚΕ να μην επιτρέψουν στους συνταξιούχους κορυφαίους της ΔΑΚΕ να ξεπληρώσουν άλλα γραμμάτια και αμαρτίες τους προς την ΠΑΣΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.