DEH

DEH

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ 2

   Σύμφωνα με την εφημερίδα DEAL NEWS τέσσερις επιχειρηματίες πέρασαν το κατώφλι της Υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη ο κ. Μυτιληναίος, ο κ. Βαρδινογιάννης, ο κ. Περιστέρης και ο κ. Βγενόπουλος (έχουμε γράψει σε άλλη ανάρτηση για αυτό)
    Η πιο φιλική συνάντηση σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν με τον Γ. Περιστέρη πρόεδρο της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ που εκτός της κας Υπουργού και του κ. Μανιάτη υφυπουργού αρμόδιου για θέματα ενέργειας είχε να δει και τους παλιούς του Υφιστάμενους (υπαλλήλους του δηλ.) στον όμιλο. Κ. Καλτσά Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ- κ.Λαμπρόπουλο Γ.Γ. Δημοσίων έργων πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και τον σύμβουλο της υπουργού κ. Βασιλάκο υπεύθυνο για τις αιτήσεις αυξήσεων τιμολογίων έργων της ΤΕΡΝΑ. Στο επίκεντρο της συζητήσεως τέθηκαν θέματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας .
    Πάντως απλά εμείς να αναφέρουμε ότι ο κ. Περιστέρης είναι αυτός που του είχε κατοχυρωθεί το Ορυχείο Βεύης και κρίθηκε έκπτωτος ο διαγωνισμός και επαναπροκηρύχτηκε. Ανεπιβεβαίωτη πάντως είναι η πληροφορία ότι η κ . Μπιρμπίλη θα πάρει πίσω την άδεια κατασκευής Ατμοηλεκτρικού σταθμού στην Περιοχή Φιλώτα που έδωσε σε σχήμα που συμμετέχει η ΤΕΡΝΑ ο προκάτοχος της κ. Φώλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: