DEH

DEH

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΕ-ΔΕΗ: Επιστολές προς ΤΑΥΤΕΚΩ και για "Χορήγηση επιδόματος κατοικίας"

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑΥΤΕΚΩ-ΔΕΗ Κ. ΜΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Όπως πληροφορηθήκαμε σύμφωνα με το υπ' αριθμόν 2964/5/11/2012 ΦΕΚ το Διοικητικό προσωπικό του ΚΑΠ ΔΕΗ ΓΑΠ ΡΟΔΟΥ αποτελούμενο από 2 άτομα, μεταφέρθηκε στον ΕΟΠΥΥ Ν. Δωδεκανήσου.

Επίσης με την υπ 'αριθμόν Δ 11/48154/ 26-11-2012 απόφαση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ Ρόδου οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι τοποθετήθηκαν στην Περιφερειακή Δ/νση του ΕΟΠΥΥ στη Ρόδο.
Τέλος σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ,έχει αποφασιστεί να κλείσουν όλα τα ΓΑΠ καθώς και κάποια ΠΕΚΑ μέσα στα οποία είναι και το ΠΕΚΑ Νήσων Αιγαίου στο οποίο ανήκει και το ΓΑΠ Ρόδου.Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με βάσει όλα τα παραπάνω που και πως θα εξυπηρετούνται οι 4500 ασφαλισμένοι της ΔΕΗ ( οι οποίοι κατοικούν στα νησιά Ρόδο, Σύμη, Κάρπαθο, Κάσο και Καστελόριζο). Ενημερωτικά σας


αναφέρουμε ότι έχουν παραμείνει στην αρμοδιότητα του ΤΑΥΤΕΚΩ διάφορες κινήσεις όπως π.χ. συνταξιοδοτήσεις, έξοδα κηδείας, μεταφορά σύνταξης, Επιτροπών Υγιεινής για αναρρωτικές άδειες σύμφωνα με την ΣΣΕ και ΚΚΠ ΔΕΗ, κ.λ.π. Επίσης παρόλη τη μεταφορά των παροχών ασθενείας του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ, απ' αυτό το γραφείο εξυπηρετούνται παροχές όπως γυαλιά, ορθοπεδικά , αναλώσιμα και πολύ περισσότερα, η έκδοση εντολών πληρωμών για φαρμακευτικές δαπάνες που όπως γνωρίζουμε είναι επιτακτική ανάγκη λόγω της διακοπής πίστωσης στα Φαρμακεία, (στα Δωδεκάνησα η διακοπή πίστωσης ισχύει το τελευταίο 4μήνο). 
Για όλα τα παραπάνω και επειδή αντιλαμβάνεστε την ταλαιπωρία που θα υπόκεινται οι συνάδελφοι ,των προαναφερθέντων νησιών , παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας οι οποίες απαιτούνται , προκειμένου να συνεχιστεί η παροχή Υπηρεσιών Υγείας στους ασφαλισμένους μας με την υπάρχουσα μέχρι σήμερα δομή λειτουργίας.

Για την ΕΤΕ/ΔΕΗ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ        ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------

«Χορήγηση επιδόματος κατοικίας»

 
ΠΡΟΣ:Πρόεδρο Δ/ντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αρθούρο Ζερβό
Δ/ντα Σύμβουλο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. κ. ΚΟΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
Δ/ντα Σύμβουλο ΑΔΜΗΕ Α.Ε. κ. ΒΑΣΣΟ ΣΠΥΡΟ

Θέμα: «Χορήγηση επιδόματος κατοικίας»

Κύριε Πρόεδρε,
Πολλά νεοπροσληφθέντα μέλη μας , με την προκήρυξη 1/2007, λόγω του χαμηλού μισθού με τον οποίο αμείβονται , εκφράζουν παράπονα ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα τρέχοντα μηνιαία έξοδά τους. Αναγνωρίζοντας την δύσκολη κατάσταση όλων μας αλλά και της Επιχείρησης, παρακαλούμε να εξετάσετε με θετικό τρόπο την παροχή βοηθήματος σε περιπτώσεις νέων συναδέλφων που προσλήφθηκαν μακριά από τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους ,είτε με την χορήγηση κάποιου επιδόματος κατοικίας είτε με επιδότηση του
ενοικίου τους.

Για την ΕΤΕ/ΔΕΗ

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: