DEH

DEH

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο απελπισμένος Στουρνάρας και τα χουντικά φιρμάνια του για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Μόνο ένας απελπισμένος υπουργός που βλέπει το προφίλ του τεχνοκράτη που έχτιζε ως σήμερα να γίνεται συντρίμια θα μπορούσε να προσφύγει σε χουντικά φιρμάνια για να υπερασπισθεί το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ που εμπνεύτηκε ο Βενιζέλος και έντυσε νομικά ο συμβουλός του Αναστάσιος Μπάνος.
Ο Γιάννης Στουρνάρας με τις εξαιρετικές σπουδές, από τους τεχνοκράτες που έβαλαν την χώρα στην ΟΝΕ, κατάντησε σήμερα να γίνει ουρά του Βενιζέλου συνθλίβοντας κάθε πολιτική του φιλοδοξία. Στην συνείδηση του ελληνικού λαού ο Βενιζέλος θα είναι πάντα ο εμπνευστής του χυδαίου χαρατσιού της ΔΕΗ και κανείς Γουαδαλκιβίρ δεν πρόκειται να ξεπλύνει τους πασόκους γενίτσαρους από τις αμαρτίες δεκαετιών αλλά και το χυδαίο χαράτσι τους.
Αυτό το χαράτσι που ευτελίζει και την εισηγμένη ΔΕΗ- ακυρώνοντας την διαφημιστική της καμπάνια- έρχεται να υπερασπισθεί ο Γιάννης Στουρνάρας με την απελπισία ενός συνοικιακού εμπειρικού λογιστή.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Στουρνάρας να τσαλακώνει, με προσωπικά του φιρμάνια, αποφάσεις δικαστηρίων δημιουργώντας έτσι προηγούμενο που θα επιτρέψει στους διαδόχους του-ακόμη και Χρυσαυγίτες-να τον χρησιμοποιούν ως παράδειγμα για να κάνουν το ίδιο.
Και κάτι ακόμη: O μήνας έχει 11 και πουθενά στο βάθος του ορίζοντα δεν μπορείς να διακρίνεις την δόση των 34 εκατ. Ευρώ που υποτίθεται ότι θα ερχόταν στις 13 του μήνα.
Ο ίδιος ο Στουρνάρας αδυνατεί να μας πείσει επίσης για την καθυστέρηση της περίφημης λίστας Λαγκάρντ. Σε λίγο θα καταντήσει-για κατάντια μιλάμε-σαν τους προκατόχους του. Κρίμα γιατί κάποια στιγμή έδειχνε πως είναι άλλος...

Αναδημοσίευση από http://hfaistos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: