DEH

DEH

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Π. Πλακεντάς στο kozan.gr για την αλλαγή του λογοτύπου της ΔΕΗ: “Όταν άλλαξαν κάποια πράγματα στον ΟΤΕ, το Brand name “ΟΤΕ” και το σήμα του “ΟΤΕ” παρέμειναν. Ίσως, εδώ, ακολουθείται μια άλλη πολιτική που κατά την άποψή μου είναι λάθος και δείχνει τις προθέσεις όλες. Δώσαμε περισσότερη σημασία για την αλλαγή του σήματος αλλά είναι σημειολογική για τις προθέσεις που υπάρχουν” – Τι απαντά στο ερώτημα αν νιώθει αυτό που λένε πολλοί ότι ουσιαστικά, η ΔΕΗ, με την χθεσινή εκδήλωση, “ξέγραψε” πανηγυρικά κι επίσημα την Δ. Μακεδονία ως το ενεργειακό κέντρο της χώρας (Hχητικό)

 Όταν άλλαξαν κάποια πράγματα στον ΟΤΕ, το Brand name “ΟΤΕ” και το σήμα του “ΟΤΕ” παρέμειναν. Ίσως, εδώ, ακολουθείται μια άλλη πολιτική που κατά την άποψή μου είναι λάθος και δείχνει τις προθέσεις όλες. Δώσαμε περισσότερο σημασία στην αλλαγή του σήματος (της ΔΕΗ) αλλά είναι

σημειολογική για τις προθέσεις που υπάρχουν”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο kozan.gr, o Δήμαρχος Εορδαίας Π. Πλακεντάς, σχολιάζοντας την εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου λογοτύπου της ΔΕΗ και τη νέας ταυτότητας της επιχείρησης. Tι απάντησε στο ερώτημα αν νιώθει αυτό που λένε πολλοί ότι ουσιαστικά, η ΔΕΗ, με την χθεσινή εκδήλωση, “ξέγραψε” πανηγυρικά κι επίσημα την Δ. Μακεδονία ως το ενεργειακό κέντρο της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: