DEH

DEH

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Σαριαννίδης Αλέξανδρος: “Άλλα μας είπε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας (Γ. Κασαπίδης) κι άλλα ο Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Α. Νίκου) – Ο πρώτος μας είπε ότι έχει εξασφαλίσει ότι θα “βγει” πολύ νωρίτερα ο διαγωνισμός για την αποκατάσταση των εδαφών και με μεγαλύτερο κονδύλιο από τον αρχικό προγραμματισμό, ενώ ο δεύτερος ότι αυτό το μεγαλύτερο κονδύλιο ήταν ήδη προγραμματισμένο κι ότι η αποκατάσταση δε μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα κι είναι ασαφές πότε θα ξεκινήσει. Δε βγάλαμε άκρη. Περιμένουμε διευκρινήσεις” (Hχητικό)

 Στο kozan.gr, μίλησε, πριν από λίγο (ώρα 11:30 π.μ.), o εκπρόσωπος των σωματείων Αυτοκινητιστών, περιοχής Ελλησπόντου,  Αλέξανδρος Σαριαννίδης, με αφορμή τη συνεχιζόμενη, για 8η μέρα, παράσταση διαμαρτυρίας, των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας χρήσης,ενάντια στη βίαιη απολιγνιτοποίηση. Ο κ. Σαριαννίδης ενημερώθηκε για το

αποτέλεσμα των επαφών που είχε στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, για τις οποίες, ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Άλλα μας είπε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας (Γ. Κασαπίδης) κι άλλα ο Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Α. Νίκου). Ο πρώτος μας είπε ότι έχει εξασφαλίσει ότι θα “βγει” πολύ νωρίτερα ο διαγωνισμός για την αποκατάσταση των εδαφών και με μεγαλύτερο κονδύλιο από τον αρχικό προγραμματισμό, ενώ ο δεύτερος ότι αυτό το μεγαλύτερο κονδύλιο ήταν ήδη προγραμματισμένο κι ότι η αποκατάσταση δε μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα κι είναι ασαφές πότε θα ξεκινήσει. Δε βγάλαμε άκρη. Περιμένουμε διευκρινήσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: