DEH

DEH

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Με κορναρίσματα αποχωρούν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών από τη ΖΕΠ – Επιτεύχθηκε συμφωνία με τη ΔΕΗ για συνεχόμενη εργασία

Η κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης έφτασε στο τέλος της μετά από 18 μέρες. 

“Φεύγουμε ικανοποιημένοι”, σημείωσε ο εκπρόσωπος των αυτοκινητιστών Αλέξανδρος Σαρρανίδης, μετά από συμφωνία με τη ΔΕΗ για να υπάρχει συνεχόμενη εργασία και επιβίωση στον κλάδο. Με κορναρίσματα αποχώρησαν τα φορτηγά

το απόγευμα της Δευτέρας από τη ΖΕΠ.

Η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε τόσο με την προσπάθεια του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, αλλά και τη συμβολή του κ.Γιώργου Αμανατίδη, όπως σημείωσε ο κ.Σαρριανίδης. Ο δεύτερος συναντήθηκε με τον κ.Στάσση και μέσω ανοιχτής ακρόασης με τον κ.Σαρρανίδη αναλύθηκε διεξοδικά το πρόβλημα. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ το κατανόησε, συνεννοήθηκε με τον κ.Κοπανάκη και τον κ.Νίκου και βρέθηκε αντικείμενο για επιστροφή στις δουλειές.

Με τη συμφωνία αυτή θα υπάρχει 10-12 μέρες εργασία το μήνα για έναν χρόνο για τους 52 ιδιοκτήτες φορτηγών δημοσίας χρήσης στο διαγωνισμό για μεταφορά λιγνίτη που ήδη τρέχει, ενώ για τους υπόλοιπους εργολάβους για 4-5 μήνες.

Ο κ.Σαρριανίδης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για το ήρεμο κλίμα που επικράτησε στον αγώνας τους, αφού υπήρχαν σκέψεις να κλείσουν τα διόδια είτε κάποιους δρόμους.

“Το όφελος για την τοπική κοινωνία είναι πολλαπλό”, συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ βίντεο με σχετικές δηλώσεις. 

(της Ιωάννας Παπαδημητρίου, prlogos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: