DEH

DEH

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΕ ΔΕΗ ΟΡΥΧΕΙΟΥ: Ανακοίνωση με κρίσιμα ερωτήματα αλλά και αποδοχή των κινήσεων της Κυβέρνησης!

Το σωματειακό παράρτημα της ΕΤΕ ΔΕΗ Ορυχείου Μεγαλόπολης κυκλοφόρησε σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου μια ανακοίνωση με πολλά και κρίσιμα ερωτήματα τα οποία απευθύνονται προς την Διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης και κοινοποιούνται στην ιεραρχία της ΔΕΗ .
Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στην αρχή της ανακοίνωσης οι συνδικαλιστές με τα γραφόμενα τους δείχνουν ότι συμφωνούν και στηρίζουν πλήρως τις αποφάσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και της νέας διοίκησης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν το κλείσιμο της μονάδας 3 , την αύξηση τιμολογίων, την περικοπή του μειωμένου τιμολογίου των εργαζομένων και πολλά άλλα. Σε ότι αφορά τις διαπιστώσεις για τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ σαφώς και όλοι συμφωνούν, όμως είναι πολύ περίεργο που εμφανίζονται συνδικαλιστές να συμφωνούν με όσα έχουν ανακοινωθεί από την νέα κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα. Κια όχι μόνο συμφωνούν αλλά όπως γράφουν » το νέο επιχειρησιακό σχέδιο που θα βγάλει την επιχείρηση  από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει με ευθύνη της προηγούμενης Κυβέρνησης και Διοίκησης.»
Είναι πραγματικά λυπηρό μετά από τόσα που έχουν γίνει , να υπάρχουν ακόμα εργαζόμενοι και ειδικά συνδικαλιστές που το μόνο που τους νοιάζει να είναι να υποστηρίξουν κάποιο κόμμα και κάποιους πολιτικούς , και να μην βλέπουν τι συμβαίνει δίπλα τους!
Και ξαναλέμε, πολύ σωστά αναφέρουν ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση πήρε καταστροφικές αποφάσεις , όμως είναι παραδεκτό από όλους ότι τα προβλήματα στη ΔΕΗ έχουν διαχρονικές ευθύνες από πολλές Κυβερνήσεις. Αλλά να σου λέει ο Υπουργός θα σου κλείσω την μονάδα 3 που δεν μπόρεσε να πουλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ , θα σου μειώσω το Ορυχείο, θα σου ακυρώσω μονομερώς την συλλογική σύμβαση και εσύ να λες ότι το σχέδιο αυτό θα βγάλει την ΔΕΗ από το αδιέξοδο, τότε αυτό είναι κάτι που χρίζει περαιτέρω ανάλυσης.
Η ανακοίνωση αυτή θέτει πολλά ερωτήματα και σας την παρουσιάζουμε ολόκληρη :
 
kafeneio-megalopolis.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: