DEH

DEH

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Γιατί «κόπηκαν» τα περί στρατηγικού επενδυτή στη ΔΕΗ του Κ. Μητσοτάκη; (video) Μήπως υπάρχει κρυφή ατζέντα με ό,τι προεκτάσεις μπορεί να έχει αυτό;

Άλλα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, άλλα εστάλησαν από το γραφείο Τύπου του κόμματος στους διαπιστευμένους συντάκτες του κόμματος.


Ο αρχηγός της ΝΔ μπορεί να μίλησε για την ανάγκη να μπει στρατηγικός επενδυτής στη ΔΕΗ, ωστόσο αυτή του η τοποθέτηση δεν φιλοξενείται στην  απομαγνητοφώνηση που εστάλη στους δημοσιογράφους.
Στο video ακούγεται καθαρά να λέει: «Μιλήσαμε ανοιχτά για την ανάγκη να πουληθούν μονάδες, περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ και την ανάγκη να μπει στρατηγικός επενδυτής στη ΔΕΗ και για την ανάγκη να ιδιωτικοποιηθεί ο ΑΔΜΗΕ», ενώ στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Μιλήσαμε ανοιχτά για την ανάγκη να πουληθούν μονάδες, περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ, αλλά και για την ανάγκη να ιδιωτικοποιηθεί ο ΑΔΜΗΕ».

Μήπως εξετάζουν εκ νέου το θέμα στη Νέα Δημοκρατία; Μήπως συνάντησαν εμπόδια και «μαζεύουν» μια προγραμματική θέση ή μήπως υπάρχει κρυφή ατζέντα με ό,τι προεκτάσεις μπορεί να έχει αυτή και σε άλλους τομείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: