DEH

DEH

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

EΔΟΠ-ΔΕΗ: ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

Γνωρίζαμε ότι για όλο το προσωπικό ισχύουν συγκεκριμένες οδηγίες και ίδιες διαδικασίες για την εκτός έδρας μετακίνηση.
Γελαστήκαμε όμως, γιατί η ΔΑΝΠΟ έχει άλλη άποψη και με επιστολή της καταργεί τα προβλεπόμενα για τους συναδέλφους που εκπαιδεύονται στο Sap.
Πιο συγκεκριμένα με το υπ’αριθμ. 22247/8.11.14 έγγραφό της η ΔΑΝΠΟ, καταργεί τα ισχύοντα για τις εκτός έδρας μετακινήσεις ακόμη και για τις ώρες ταξιδίου!!! Δηλαδή ο συνάδελφος που θα τελειώσει στις 3 μ.μ. από την
εκπαίδευση και θα πρέπει να..
επιστρέψει στον τόπο διαμονής του δεν θα υπολογισθούν ώρες ταξιδίου σύμφωνα με τις απόψεις του κ. Δαμάσκου και της παρέας του, γιατί έτσι θέλουν… Με άλλα λόγια αποφασίζουμε και διατάσουμε.
Πρόκειται για μία εκ των ακραίων αποφάσεων που λαμβάνονται τακτικά από την συγκεκριμένη διεύθυνση και δυστυχώς αφορά το διοικητικό προσωπικό,  που προέρχεται κυρίως από την πολύπαθη εμπορία όπου λοιδορούνται, ξυλοκοπούνται συχνά πυκνά από τους καταναλωτές, οι οποίοι αδυνατούν να εξοφλήσουν το λογαριασμό ρεύματος ξεσπώντας στο προσωπικό.
Έτσι λοιπόν, παρόλο που υποσχέθηκε η συγκεκριμένη Γενική Διεύθυνση ότι θα επανορθώσει, δυστυχώς συνεχίζουν να εμπαίζουν το προσωπικό της εμπορίας λες και πρόκειται για κάποιο υπέρογκο ποσό, ενώ κλείνουν τα μάτια στις υπερωρίες στελεχών. Σοβαρότητα μηδέν, αλλά εκπέμπεται η εμπάθεια σε όλο της το μεγαλείο.
Άραγε τέτοια εντολή έχουν από τον πρόεδρο της ΔΕΗ ή λειτουργούν αυτοβούλως
εκθέτοντάς τον για άλλη μια φορά;
Συνακόλουθα τους καλούμε άμεσα να αποκαταστήσουν την αδικία αυτή, γιατί ήδη διεξάγονται σεμινάρια που αφορούν το διοικητικό προσωπικό ενώ σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε το γνωστό δρόμο που επιβάλλει η ισχύουσα νομοθεσία όπως πράξαμε και στο παρελθόν με το δώρο του προσωπικού αλλά και με τις αιμοδοτικές άδειες, ζητώντας παράλληλα και προσωπικές ευθύνες.


Γραφείο Τύπου
ΕΔΟΠ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: