DEH

DEH

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ε.Π.Α.Δ - ETE/ΔΕΗ - Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με έκπληξη διαβάσαμε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που απέστειλε ηΟμοσπονδία, μέσω της οποίας καλούνται οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων που δραστηριοποιούνται στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και επιλεκτικά οι επικεφαλής κάποιων Πρωτοβάθμιων Συλλόγων σε κοινές συσκέψεις προκειμένου να συζητήσουν και να καθορίσουν την τελική τους στάση, σχετικά με την πρόταση της Διοίκησης για συνεργασία της ΔΕΗ με την εταιρία  DAMCO ENERGY και την δημιουργία καταστημάτων franchise στην Εμπορία.

Είναι απορίας άξιο, τη δεδομένη χρονική συγκύρια (που με
συνοπτικές διαδικασίες προωθείται το οριστικό ξεπούλημα της ΔΕΗ),  ποια είναι η σκοπιμότητα των επικείμενων συσκέψεων, την στιγμή που υπάρχουν πάγια και διαχρονικά επικυρωμένες Συνεδριακές αποφάσεις της Ομοσπονδίας, που αντιτίθεται στην δημιουργία κοινοπρακτικών σχημάτων, με οποιοδήποτε ιδιωτικό, επιχειρηματικό Όμιλο και οποιαδήποτε μετοχική σύνθεση.

·        Αλήθεια συνάδελφοι της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, άλλαξε κάτι και με ποιον τρόπο, από τις ψηφισμένες θέσεις και αποφάσεις των κορυφαίων θεσμικών μας Οργάνων ;
·        Πιστεύει κάποιος από εσάς ότι μπορούν να αλλοιωθούν ή να ανατραπούν αυτές οι αποφάσεις, μέσω διαβούλευσης, διαπραγμάτευσης ή άτυπων συσκέψεων ;
·        Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η επιλογή της Διοίκησης για σύσταση κοινοπρακτικών σχημάτων δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί πιλότο και προπομπό για το ξεπούλημα της Επιχείρησης ;

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.. Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε.. Άλλωστε οι αποφάσεις των κορυφαίων Οργάνων δεν διαγράφονται ή παραγράφονται με στημένες συσκέψεις και διαβουλεύσεις.


ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ.

Καμία συμμέτοχη και νομιμοποίηση σε κοινοπρακτικά σχήματα και πολιτικές που ξεπουλούν δραστηριότητες και υποδομές της Επιχείρησης.

Εκλεκτοί συνάδελφοι της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ : Εάν παρά ταύτα, εμμένετε ακόμα στην ιδέα της διαβούλευσης, «ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ», κάντε εδώ και τώρα, Έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.



Η προσωρινή Γραμματεία της

Δεν υπάρχουν σχόλια: