DEH

DEH

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

AΛιΕΥΣΗΜΑ


Φήμες για αλλαγή σελίδας στη ΓΕΝΟΠ, με αποχώρηση Φωτόπουλου...ραδιενεργά -energypress.gr
Στους διαδρόμους της ΔΕΗ κυκλοφορεί μια φημολογία τον τελευταίο καιρό ότι δεν αποκλείεται ο Νίκος Φωτόπουλος να αποχωρήσει από την ηγεσία της ΓΕΝΟΠ και να παραδώσει σε κάποιον άλλο τη σκυτάλη. Η φήμη ακούγεται εδώ και λίγες ημέρες μετά και το θόρυβο που προέκυψε από την είσοδό του με την ιδιότητα του μέλους στο Δ.Σ. της ΔΕΗ. Ανθρωπος λοιπόν εντός της ΔΕΗ μου μετέφερε το εξής σκεπτικό : Δεδομένου ότι εδώ και ένα χρόνο, ειδικά από τότε που δυνάμωσε πολύ ο Σπάρτακος, τα προβλήματά του στην ηγεσία της ΓΕΝΟΠ ολοένα αυξάνονται, ίσως ο Φωτόπουλος να το έχει πάρει απόφαση να κλείσει αυτό το κύκλο. Και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, αυτό του μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης. Ούτως η άλλως, το διπλό "καπέλο" και του μέλους του ΔΣ και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει να το φορά. Ηδη, οι νομικοί κύκλοι της ΔΕΗ, μπροστά και στις αντιδράσεις, μελετούν το νόμιμο της υπόθεσης. Επομένως, λέει πάντα ο συνομιλητής μου, ίσως να έχουμε εξελίξεις...
-----------------------------------------------------------
Ανδρέας Παπαδόπουλος facebook
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΟΠΩΣ ΣΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ COURIER ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ , ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠ. ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ , ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΗΣΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ : ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΆ , ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ <<ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ>> (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ) , ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!!!!!
------------------------------------------------------
Εναεριτης ΔΕΗ Περιφ.Νοτ.Αιγαιου facebook
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΆΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
1.- Βασιλείου Καλούδη του Γεωργίου, μέλους της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής Ρόδου, κατοίκου Ρόδου,
2.- Αντωνίου Κεφαλόπουλου του Νικολάου, μέλους της μέλους της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής Ρόδου, κατοίκου Ρόδου,
3.- Κωνσταντίνου Χαλκιά του Σταμάτη, μέλους της απερχόμενης διοίκησης της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Ρόδου, κατοίκου Ρόδου,
4.- Ηλία Μπούκλα του Κωνσταντίνου, μέλους της απερχόμενης διοίκησης της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Ρόδου, κατοίκου Ρόδου,
5.- Γεωργίου Αλυφαντή του Θεμιστοκλή, μέλους της απερχόμενης διοίκησης της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Ρόδου, κατοίκου Ρόδου.

ΠΡΟΣ
Την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ, που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Στουρνάρα αριθμ. 73-75, ΤΚ 10432.
-------------------------------------------------
Όπως γνωρίζετε, σήμερα 12/6/2013 και αύριο 13/6/2013 είχαν προγραμματιστεί από εσάς να διενεργηθούν πανελληνίως εκλογές προκειμένου το σωματείο «Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ» να εκλέξει τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου του και οι Τοπικές Διοικούσες επιτροπές να εκλέξουν τα μέλη της διοικήσεώς τους, την εξελεγκτική επιτροπή και τους εκπροσώπους τους στα επιμέρους Εργατικά Κέντρα.
Γνωρίζετε επίσης πως η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Ρόδου, αποτελείται από μέλη που δραστηριοποιούνται και κατοικούν στα νησιά της Ρόδου, Χάλκης, Καστελλορίζου, Σύμης και Τήλου.
Μετά την ενημέρωσή μας για την ημερομηνία των εκλογών αναμέναμε την αποστολή του εκλογικού υλικού από εσάς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. Ενώ όμως το εκλογικό υλικό μας αποστέλλεται τουλάχιστον 5 μέρες πριν τις εκλογές, στις σημερινές εκλογές μας αποστείλατε το εκλογικό υλικό το πρωί της ημερομηνίας διεξαγωγής τους, ήτοι το πρωί της 12ης Ιουνίου 2013 (σήμερα).
Με την παραλαβή του, διαπιστώσαμε με έκπληξη και πικρία μας πως εντός του εκλογικού υλικού είχατε συμπεριλάβει το ισχύον καταστατικό του σωματείου «Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ» το οποίο έχει τροποποιηθεί χωρίς προηγουμένως να έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση προς τούτο, και με τον τρόπο αυτό:
Α) δεν μας παρέχεται πλέον στις εκλογές αυτές η δυνατότητα επιστολικής ψήφου, με αποτέλεσμα να μην έχουν την χρονική δυνατότητα να προσέλθουν και να ψηφίσουν σήμερα και αύριο τα μέλη μας από τα νησιά Χάλκη, Καστελλόριζο, Σύμη και Τήλο και επομένως στην ουσία να μην τους παρέχεται δυνατότητα ψήφου.
Β) δεν μας παρήχθη η δυνατότητα έγκαιρης κατάθεσης υποψηφιοτήτων προκειμένου μέλη μας να εκλεγούν ως αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου καθότι και η διαδικασία και οι προθεσμίες υποβολής έχουν πλέον αλλάξει και παρέλθει.
Γ) θα εκλεγεί πλέον αντιπρόσωπος στο εργατικό μας Κέντρο με διαδικασία που δεν προβλέπεται με βάση το καταστατικό του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και ο οποίος επομένως δεν θα αναγνωρίζεται από το αυτό ως νόμιμος αντιπρόσωπος.
Επειδή προφανώς προσπαθείτε με δόλια μέσα να αποκλείσετε τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής Ρόδου από την συμμετοχή στις εκλογές αλλά και από την εκλογή αντιπροσώπων τους στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα με την παρούσα για την παράνομη κατά τα άνω συμπεριφορά σας.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι σήμερα και αύριο δεν θα διενεργηθούν εκλογές στην Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Ρόδου.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας χορηγήσετε δυνατότητα διεξαγωγής τοπικών εκλογών με δυνατότητα εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου, σε μία εβδομάδα από σήμερα, ήτοι στις 19 Ιουνίου 2013, με ενημέρωσή μας τουλάχιστον προ 5 ημερών.
Σε περίπτωση δε που δεν συμμορφωθείτε με το ως άνω απόλυτα νόμιμο αίτημά μας, σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως θα κινηθούμε σε βάρος σας με κάθε νόμιμο τρόπο, και για την ακύρωση των ήδη διεξαγόμενων εκλογών σε λοιπά μέρη της Ελλάδος, για κάθε αποκατάσταση της ζημίας μας καθώς και για κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμά μας που απορρέει από την παραπάνω παράνομη συμπεριφορά σας. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτήν προς την οποία απευθύνεται για γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς ταυτόχρονα ολόκληρο το περιεχόμενό της στην έκθεση επιδόσεώς του.
Ρόδος, 12 Ιουνίου 2013
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος Οι εξωδίκως διαμαρτυρόμενοι
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής
1. Βασίλειος Καλούδης
2. Αντώνιος Κεφαλόπουλος
Τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης
1.Κωνσταντίνος Χαλκιάς
2. Ηλίας Μπούκλας
3. Γεώργιος Αλυφαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: