DEH

DEH

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Εργαζόμενος ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Μετά την δικαίωση από την άδικη και αντικαταστατική παρέμβαση στην συγκρότηση στο Σωματειακό Παράρτημα ΑΗΣ Μελίτης – Φλώρινας από τον πρόεδρο και Πρώην Γραμματέα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.
Δικαιώνονται και για την συκοφαντική δυσφήμιση που υπέστησαν και την προσβολή στο πρόσωπο τους. Καταδίκασαν τον Πρόεδρο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και 4 ακόμη μέλη της ΠΑΣΚΕ σε 6μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Τα δικαστήρια βέβαια συνεχίζονται απ΄οτι μαθαίνουμαι με 2 μέλη της κεντρικής διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ κι αυτοί για αντικαταστατική και παράνομη αλλαγή τους από την εκτελεστική επιτροπή αυτού.
Δυστυχώς ο κατήφορος που έχουν πάρει με τις συνεχείς αντικαταστατικές λειτουργίες σε τόσο δύσκολες στιγμές για τους εργαζόμενους είναι η κατάντια και η παρακμή του συνδικαλιστικού κινήματος, που ακολουθεί τα χνάρια της πολιτικής και των πολιτικών.
Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ της 20ης Μαΐου το Εργατικό κέντρο Πτολεμαΐδας δεν έκανε συγκέντρωση γιατί ο Πρόεδρος του ήταν στην Φλώρινα όπου δικαζόταν τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ ή γιατί στις προηγούμενες συγκεντρώσεις ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη.
Ότι και να ισχύει όμως ΄΄να μας φυλάει η Παναγία και ότι πιστεύει ο καθένας΄΄ γιατί με τέτοιες λειτουργιές, νοοτροπίες και λογικές αυτοί οι συνδικαλιστές δεν μπορούν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των ανέργων. Γι αυτό και τους ορμάει ο κόσμος.

Με εκτίμηση

Εργαζόμενος ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: