DEH

DEH

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΔΕΗ: Μέτρα προστασίας εργαζομένων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ
Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών και λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία δεδομένα για την εξέλιξη της νόσου από τον κορωνοϊό, καθώς και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αποσκοπώντας στην προστασία των εργαζομένων της Εταιρείας θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 
  • Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, οι μετακινήσεις εργαζομένων στην αλλοδαπή, για τη συμμετοχή τους σε συνέδρια, ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα και γενικότερα δράσεις εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.
Οι μετακινήσεις στην αλλοδαπή, για σοβαρούς υπηρεσιακούς λόγους θα εξετάζονται κατά περίπτωση και θα εγκρίνονται από τον Γενικό Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης.
 
  • Αναστέλλεται η συμμετοχή εργαζομένων της εταιρείας σε συνέδρια, ημερίδες κ.λ.π. εντός της χώρας.
 
  • Οι προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις του προσωπικού από τη ΔΕΚΠ, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται, εφόσον γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.
Σημειώνεται ότι, οι συμμετέχοντες στις εκπαιδεύσεις αυτές θα πρέπει σε περίπτωση υποψίας ή εμφάνισης συμπτωμάτων ίωσης, να ενημερώνουν άμεσα τους αρμοδίους κατά περίπτωση, ώστε να ακυρώνεται η συμμετοχή τους και η εκπαίδευσή τους θα μεταφέρεται σε επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Επιπρόσθετα, κρίνεται σκόπιμο να αποφεύγονται οι συναθροίσεις μεγάλου αριθμού εργαζομένων, για λόγους προστασίας αυτών.
 
Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: