DEH

DEH

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας :Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου

emporikos
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας καλεί όλους τους συναδέλφους και τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα την Πέμπτη 26/06/2014 που διοργανώνεται από όλους τους φορείς ,αλλά και σε κάθε κινητοποίηση που θα αποφασιστεί, αντιδρώντας στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και την οριστική ταφόπλακα που επιχειρείται να μπει στην Δ. Μακεδονία.

Εχουμε κατ’ επανάληψη δηλώσει πως είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, και θα συμμετέχουμε σε κάθε κινητοποίηση που θα αποφασιστεί από αυτούς.
Ειδικά για το θέμα της πώλησης τμήματος της επιχείρησης, και δημιουργίας της μικρής ΔΕΗ, πιστεύουμε πως όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ενέργεια, καλό θα είναι να αγοράσει, να αναπτύξει και να δημιουργήσει τις δικές του μονάδες και ορυχεία, ΜΕ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ, και στο πραγματικό αντίτιμο.
Οι χαριστικές «πωλήσεις» που επιχειρούνται αυτή την στιγμή, τόσο στην ενέργεια όσο και στους υδάτινους πόρους της περιοχής μας, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος                      Χαρίλαος Τοσκίδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: