DEH

DEH

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταδικάζουμε Απερίφραστα Το  Κλείσιμο της ΕΡΤ
Δυστυχώς οι πράξεις του αποφασίζουμε και διατάσσουμε, της τρικομματικής κυβέρνησης, με αποκορύφωση το κλείσιμό της ΕΡΤ  με νομοθετική πράξη, επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει στρατηγική και σχέδιο για να βγούμε από την κρίση.
Το μόνο που γίνετε είναι η υπάκουη εφαρμογή των απαιτήσεων των τροΐκανών  με παράλληλη προσπάθεια να παρουσιαστεί αυτό σαν σχέδιο εθνικής στρατηγικής.
Όταν όμως τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο, απαιτείται ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.
Το πρόβλημα το λύνουμε, δεν το εξαφανίζουμε.
Η μετεξέλιξη της τεχνικής του στρουθοκαμηλισμού  που μέχρι σήμερα αγνοούσε το πρόβλημα στην τεχνική της εξαφάνισης του προβλήματος με κάθε μέσο και κόστος, δεν δίνει λύσεις, αντιθέτως θα δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε σήμερα γιατί όταν καίγεται  το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου.
Εάν σήμερα με  περισσή ευκολία εξαφανίζουν  την ΕΡΤ που με όλα τα προβλήματα της αποτελεί την Εθνική Φωνή της Ελλάδας τότε, τι θα τους σταματήσει να κάνουν το ίδιο για τις άλλες  ΔΕΚΟ και ιδιαίτερα για το αγαθό του ρεύματος και τη ΔΕΗ;
 
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση  να αφήσουμε να περάσουν αυτές οι τακτικές και τα νομοθετήματα που δεν δίνουν λύσεις και καταστρέφουν «αγαθά» που η Ελληνική Κοινωνία έδωσε αγώνες για να τα κατακτήσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: