DEH

DEH

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΕΗ

Μη συνεννόηση των Συλλόγωνμελών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
* Η φτώχεια φέρνει μιζέρια λέει ο λαός μας και έτσι μόνο μπορεί ναεξηγηθεί η μη δυνατότητα συνεννόησης των Συλλόγων μελών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗστην ενιαία διαμόρφωση θέσεως για τον τρόπο εφαρμογής των αντεργατικώνμέτρων του Ν.4024/11 που μειώνουν το εισόδημα και για τουςΕργαζόμενους. Αν τελικά δεν μπορούν να συμφωνήσουν, ας καταθέσουν τηναντίθεσή τους στα μέτρα και ας αναλάβει το κόστος η Διοίκηση της ΔΕΗ νατα εφαρμόσει με τον ίδιο τρόπο που δίνει και τις αυξήσεις, χωρίς όμωςτην αλλοίωση των ονομαστικών τιμών των κλιμακίων.

* Δεν έχει εκδοθεί ακόμη η εγκύκλιος με βάση την οποία θα γίνειεφαρμογή της παρακράτησης φόρου από το ΕΦΑΠΑΞ, ενώ το ΤΑΥΤΕΚΩ αποφάσισενα καταβάλει τις δαπάνες για φάρμακα υψηλού κόστους (σοβαρές παθήσεις).

* Με την εξαγγελία και απειλή νέων αντεργατικών μέτρων ζούμε οιΕργαζόμενοι και οι Συνταξιούχοι, γι αυτό ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ οχυρώνεται νομικάνα αποκρούσει τις επιθέσεις και καλεί τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και την ΠΟΣ-ΔΕΗ ναοργανώσουν την αγωνιστική αντίδραση για να μπει φραγμός στις ορέξειςτης ΤΡΟΪΚΑΣ και της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: