DEH

DEH

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Αλλάζει και το κτίριο στο Παγκράτι η ΔΕΗ, για να στεγάσει ΙΙΕΚ

Γιάννα Παπαδημητρίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις κινήσεις της για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας για τις ανάγκες της η ΔΕΗ, αφού μετά από τα σχέδια για τη μεταστέγαση των κεντρικών υπηρεσιών της τα οποία πρόσφατα αποκάλυψε το energypress, ετοιμάζεται να αλλάξει χρήση και σε χώρους του κτηρίου γραφείων που
διατηρεί στο Παγκράτι.
Πρόκειται για το γνωστό σε πολλούς πελάτες της επιχείρησης κτήριο επί των οδών Πρατίνου και Αμασείας, στο οποίο η ΔΕΗ θα προβεί σε εκτεταμένη ανακαίνιση.
Ο λόγος είναι ότι επιθυμεί να αλλάξει χρήση στον 3ο, τον 4ο και τον 5ο όροφο του κτηρίου γραφείων, ώστε να τους αξιοποιήσει ως εκπαιδευτήριο. 
Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ σχεδιάζει να στεγαστεί εκεί Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, για λογαριασμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
Οι εργασίες για την ανακαίνιση αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 3 μήνες και αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τα μέσα Μαΐου.
Έτσι, με την έναρξη της επόμενης εκπαιδευτικής περιόδου το φθινόπωρο, το ΙΙΕΚ της ΔΕΗ θα μπορεί να λειτουργήσει στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Παγκρατίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: