DEH

DEH

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Φωτιά κοντά στο βιομηχανικό συγκρότημα της ΔΕΗ

Φωτιά κοντά στο βιομηχανικό συγκρότημα της ΔΕΗΠυρκαγιά μικρής έκτασης από την οποία κάηκε χορτολιβαδική έκταση και μερικά δέντρα εκδηλώθηκε χθες λίγο μετά τη 1.30μ.μ. σε έκταση των ορυχείων του Βόρειου τομέα της ΔΕΗ, στο βιομηχανικό συγκρότημα της ΔΕΗ κοντά στο Μπρικετάδικο, η οποία ήταν ορατή από την παλαιά Εθνική οδό Πτολεμαΐδας- Κοζάνης καθώς ήταν απέναντι από τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και το ΛΚΔΜ. 

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γρήγορα, σε λιγότερο από μία ώρα από τους άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πτολεμαΐδας που έσπευσαν στον τόπο με ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς το έργο της κατάσβεσης συνεπικουρούσε και προσωπικό των ορυχείων της ΔΕΗ και υδροφόρα μέσα της επιχείρησης.

Μάλιστα εργαζόμενοι της ΔΕΗ έκαναν τις απαραίτητες παρεμβάσεις απομόνωσης των γραμμών της ΔΕΗ ώστε να μπορέσει να γίνει αποτελεσματικότερο το έργο των πυροσβεστών και να τεθεί η φωτιά σε πλήρη έλεγχο. Η εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της ΔΕΗ αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα ηλεκτρολογικού υλικού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: