DEH

DEH

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τα «νέα τζάκια» του ΠΑΣΟΚ και τα παλιά που σβήνουν…


Αποσπάσματα απο το Τα «νέα τζάκια» του ΠΑΣΟΚ και τα παλιά που σβήνουν… που βρήκαμε στο www.antinews.gr

Τα τελευταία 30 χρόνια κουμάντο στον τόπο αυτό δεν κάνει ο λαός αλλά τα συγκεκριμένα τζάκια, μικρότερα ή μεγαλύτερα που κάθε πολιτικό κόμμα το οποίο καταλαμβάνει την εξουσία, θέλει να στηρίξει με το αζημίωτο φυσικά.
Η Νέα Δημοκρατία την προηγούμενη 6ετία “έστησε” το δικό της μαγαζί, στήριξε επιχειρηματίες, έδωσε δουλειές, κυρίως στους παλιούς προμηθευτές, αλλά και σε “ορκισμένους” γαλάζιους.
Σειρά φαίνεται να παίρνει πλέον το ΠΑΣΟΚ το οποίο με κάποια πρώτα δείγματα γραφής φαίνεται ότι επιχειρεί να στήσει το δικό του μαγαζί με νέους “παίκτες” και πολλές φορές “εκπαραθυρώνοντας” παραδοσιακούς επιχειρηματίες – προμηθευτές. Δείτε τι έχει γίνει τους τελευταίους μήνες.
Στον πάγο λοιπόν οι εργολάβοι – θεσμοί; Ή μήπως κάποιοι θέλουν να τους κάνουν να παρακαλέσουν;

- Αντιθέτως, δυναμικό μπάσιμο δείχνει να κάνει η ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ του Περιστέρη με τις πολύ καλές σχέσεις με το πρώην Συγκρότημα Λαμπράκη. Καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού όπως στη ΡΑΕ ή στη γραμματεία συγχρηματοδοτούμενων καταλαμβάνονται από ανθρώπους που δούλεψαν στις παραπάνω εταιρείες. Σύμπτωση;

- Μένει να δούμε που θα κάτσει η “πράσινη” μπίλια στον τομέα των εξοπλισμών και της ενέργειας που θα δοθεί μάχη μεταξύ παλαιών επιχειρηματικών τζακιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: