DEH

DEH

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΗ: Νέες θέσεις, μέσω ΑΣΕΠ

ΔΕΗ Α.Ε. (Λογότυπο της εταιρείας σε τζαμαρία)
 
Πέτρος Παπαβασιλείου
 
Στο προσκήνιο των προσλήψεων επανέρχεται η ΔΕΗ με έκδοση νέων προκηρύξεων που άρχισε την 1η Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Με δήλωσή της στο workenter η Τομεάρχης Προγραμματισμού Αναγκών και Κίνησης της ΔΕΗ, κ. Ευμορφία Εμπίογλου, επισημαίνει ότι η επιχείρηση είναι έτοιμη καλύψει, με διαδοχικές προκηρύξεις, τα κενά όπου υπάρχουν της επιχείρησης.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΔΕΗ άρχισε, ήδη, έναν δεύτερο γύρο προσλήψεων σε όλη την Ελλάδα, μετά την διαπίστωση των κενών. 
Στην κατεύθυνση αυτή έχουν εκδοθεί από την 1η Σεπτεμβρίου δύο προκηρύξεις (225+20 θέσεων), οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών.
Η κάλυψη κενών -μετά το πρώτο "κύμα" προσλήψεων- είναι μία πάγια αρχή της επιχείρισης, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως τα κενά, με χρονικό ορίζοντα την 31η Δεκεμβρίου.
Όπως χαρακτηρτικά λέει η κ. Εμπίογλου στο workenter, "η ΔΕΗ κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 21 του νόμου 2190/94 προσλαμβάνει υπαλλήλους για την κάλυψη των παροδικών αναγκών της".
Την προσεχή εβδομάδα η ΔΕΗ θα ολοκληρώσει την καταγφαή τωνκενών και ακολούθως θα εκδώσει τις προκηρύξεις με διαδικασίες - εξπρές.
Σημειώνεται ότι για την κάλυψη των περσικών κενών (έτους 2017) μόνο τον Δεκέμβριο έγιναν 584 προσλήψεις με 18 διαφορετικές προκηρύξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατα κλιμάκια της ΔΕΗ θα επιλεγεί προσωπικό με 8μηνη σύμβαση εργασίας όλων των κατηγοριών και ειδικοτήτων.
Μεταξύ αυτών, μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων, διοικητικοί, πτυχιούχοι Πληροφορικής, ταμίες και γραμματείς.
 
workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: