DEH

DEH

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΔ ΔΑΣΚ ΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η ΣΑΔ ΔΑΣΚ – ΑΚΕ καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από την Εκτελεστική Επιτροπή  του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, καθώς και την υφαρπαγή της θέσης μέλους του Δ.Σ. που της αναλογούσε, μετά από την παραίτηση από το Δ.Σ. λόγω συνταξιοδότησης του μέλους της και πρώην ταμία, Τσιβελείδη Θεόδωρου.
     Η ανέντιμη αυτή στάση της ΠΑΣΚΕ, με τη συμφωνία των άλλων παρατάξεων,  είναι ένα από τα μελανά σημεία λειτουργίας του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, αποκλείοντας μ΄αυτόν τον τρόπο τις φωνές που είναι ενάντια στην κυβερνητική μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας.
     Πάγια τακτική λειτουργίας του συνδικάτου ήταν η συμμετοχή όλων των παρατάξεων στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο Προεδρείο, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή και δημοκρατική λειτουργία του συνδικάτου, καθώς η αποχώρηση μέλους Δ.Σ. από οποιαδήποτε παράταξη αναπληρωνόταν από την ίδια παράταξη, κάτι που σήμερα ΔΕΝ συμβαίνει.
     Μετά την απόφαση της ΠΑΣΚΕ και την συμφωνία των άλλων παρατάξεων να αποκλείσουν την ΣΑΔ ΔΑΣΚ –ΑΚΕ από την Ε.Ε. του συνδικάτου και την υφαρπαγή της θέσης μέλους του Δ.Σ., η παράταξη αποχώρησε από το Δ.Σ., μη θέλοντας να νομιμοποιήσει αυτές τις διαδικασίες.
     Η ΣΑΔ ΔΑΣΚ –ΑΚΕ ούτε εκλιπαρεί για θέσεις και καρέκλες, ούτε και η  φωνή της μπορεί να φιμωθεί. Θα διεκδικεί πάντα αυτά που δικαιούται σαν παράταξη και θα λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.
     Για εμάς η δύναμή μας είναι οι εργαζόμενοι και όχι οι θέσεις και οι καρέκλες. Σε αυτούς απευθυνόμαστε και μαζί μ΄αυτούς θα δώσουμε τη μάχη για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: