DEH

DEH

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΔΕ/ΕΤΕ Π.ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η λαομίσητη κυβέρνηση των μνημονίων βάζει πωλητήριο και εκποιεί την επιχείρηση στρατηγικής σημασίας και δημοσίου συμφέροντος, μιας και η Μεταφορά και η Διανομή αποτελεί τον κεντρικό άξονα των δικτύων με την αναγγελία της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση.
     Όσο αφορά τα σχέδια ιδιωτικοποίησης για τον όμιλο ΔΕΗ είναι άμεσα και γρήγορα. Διαχωρισμός μικρής μεγάλης ΔΕΗ αναδιοργάνωση του ΔΕΔΔΗΕ τύπου ιταλικού μοντέλου (δηλαδή 66% σε μικρομετόχους και 34% σε δημόσιο) μοίρασμα σε μικρές περιφέρειες για το πιο εύκολο ξεπούλημα. Γνωρίζουμε πως μέσα σ΄αυτή την καπιταλιστική συνθήκη (τη βαρβαρότητα που ζούμε) όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε με δομές που θα θέλαμε να απαρνηθούμε και να γκρεμίσουμε. Άλλοι έχουν μικρότερη και άλλοι μεγαλύτερη συνείδηση στο τι συμβαίνει, άλλοι σκύβουν μια ζωή το κεφάλι, άλλοι συγκρούονται κι αντιστέκονται.             

Είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι και όσοι δεν μπορούν να δουν πέρα από το ατομικό τους συμφέρον (γιατί έτσι μας εκπαίδευσαν να σκεπτόμαστε) πως πρέπει να αντιδράσουμε συλλογικά.

     Ένα από τα προβλήματα που κυριαρχούν στην καθημερινότητα της εργασίας μας είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού και άλλων ειδικοτήτων. Θέματα σοβαρά που τα συναντάμε σήμερα δίνοντας στους εργολάβους της διαπλοκής, να βουτάνε το δάχτυλο, στο βάζο με το μέλι.

     Συνάδελφοι και συναδέλφισσες  μέχρι πότε θα σκύβουμε το κεφάλι?

     Γι αυτό σας καλούμε σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30-10-2013 και ώρα 13:00 μ.μ. στον χώρο εργασίας να πάρουμε μαζί αποφάσεις, να δράσουμε, να προλάβουμε.

     Συνάδελφοι και συναδέλφισσες έφθασε η ώρα που πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

     Έφθασε η ώρα που πρέπει να αντισταθούμε στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης και των μνημονίων.

     Γι αυτό μην λείψει κανείς από την γενική συνέλευση μας αφορά όλους. Ίσως είναι οι πιο σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρουμε.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΝΤΟΥΜΑΣ                          Φ.ΠΑΝΑΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: