DEH

DEH

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Στην αναβάθμιση της εφοδιαστικής της αλυσίδας στοχεύει η ΔΕΗ

 Να αναβαθμίσει την απόδοση της εφοδιάστικής της αλυσίδας θέλει η ΔΕΗ, προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την υποστήριξη της λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τα τεύχη της προκήρυξης, οι υπηρεσίες τις οποίες αναζητά η ΔΕΗ αφορούν στην παροχή λειτουργικής υποστήριξης στη Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών Εταιρικού

Κέντρου και Εμπορίας (ΔΥΠΕΚΕ) στα παρακάτω αντικείμενα: 

-Αντικείμενο Α:

Εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών αλίευσης δεδομένων και αναγνώρισης μορφοτύπων από ετερόκλητες σχεσιακές βάσεις ιστορικών δεδομένων, επεξεργασία αυτών και αξιοποίησή τους για τον καθορισμό κρίσιμων παραμέτρων (βέλτιστη μέθοδος πρόβλεψης κατανάλωσης υλικών, αποθέματα ασφαλείας, χρόνοι αναμονής, ελάχιστο επίπεδο διατήρησης αποθέματος, μέγιστο επίπεδο διατήρησης αποθέματος, δείκτες απόδοσης προμηθευτών, καθαρισμός αρχείου υλικών και προμηθευτών, κλπ) που επηρεάζουν την όλη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας της ΔΕΗ με ταυτόχρονη υποστήριξη στην εκμετάλλευση και εφαρμογή τους μέσω των συστημάτων MM/Forecasting, MM/MRP. 

Προώθηση της αξιοποίησης ηλεκτρονικών εφαρμογών στις διαδικασίες σύναψης και διαχείρισης συμβάσεων προμηθειών υλικών, εξοπλισμού και υπηρεσιών από την ΔΕΗ, όπως : 

- Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί 

- Δυναμικά Συστήματα Αγορών 

- Ηλεκτρονική αποκεντρωμένη υλοποίηση κεντρικών συμβάσεων (Market Place), σε εναρμόνιση με τις προ-παραμετροποιημένες τυπικές διαδικασίες οικονομικής/επιχειρησιακής πληροφόρησης του υποσυστήματος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Enterprise Resource Planning (ERP) της Επιχείρησης. 

Διαμόρφωση προτάσεων αναβάθμισης των υπόψη εφαρμογών (ενδεικτική ποσότητα 96 ανθρωπομηνών). 

- Αντικείμενο B: 

Πραγματοποίηση ηλεκτρονικών διαγωνισμών προμήθειας υλικών, έργων και υπηρεσιών και διαχείριση συμβάσεων προμήθειας υλικών, έργων και υπηρεσιών (ενδεικτική ποσότητα 80 ανθρωπομηνών). 

- Αντικείμενο Γ: 

Διάφορες υποστηρικτικές εργασίες (ενδεικτική ποσότητα 16 ανθρωπομηνών).

Για την παροχή των υπόψη υπηρεσιών θα απαιτηθεί η απασχόληση εξειδικευμένης ομάδας έργου, που αντιστοιχεί ενδεικτικά συνολικά σε 192 ανθρωπομήνες. Οι παραπάνω ποσότητες ανθρωπομηνών ανά αντικείμενο είναι ενδεικτικές και οι πραγματικές ποσότητες θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες της Επιχείρησης που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Η διάρκεια ισχύος της σύμβασης θα είναι μέχρι την κάλυψη του συμβατικού τιμήματος, που εκτιμάται σε δέκα έξι μήνες. 

Η ένταση, ο ρυθμός, και ο χρόνος παροχής των υπόψη υπηρεσιών θα καθορίζεται από την Επιχείρηση, μετά από έγκαιρη ειδοποίηση του Αναδόχου, βάσει των πραγματικών κατά περίπτωση αναγκών της. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός, κατά την εκτίμηση της ΔΕΗ ανέρχεται σε 275.000 ευρώ (ανώτατο όριο προσφοράς). 

Η ΔΕΗ διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης να αυξήσει μέχρι 50% ή να μειώσει μέχρι 30% τη συμβατική αξία, με αύξηση ή αντίστοιχα περιορισμό του αριθμού των απαιτούμενων ανθρωπομηνών απασχόλησης στελεχών του Αναδόχου, βάσει των πραγματικών της αναγκών της.  


https://energypress.gr/news/stin-anavathmisi-tis-efodiastikis-tis-alysidas-stoheyei-i-dei

Δεν υπάρχουν σχόλια: