DEH

DEH

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Απαράδεκτη συμπεριφορά συνδικαλιστών


Απαράδεκτη συμπεριφορά συνδικαλιστών οι οποίοι χτύπησαν εργαζόμενο συμβασιούχο 2μηνήτι στις τελευταίες απεργίες πριν λίγο καιρό και αυτό γιατί τους εξηγούσε ότι έχει ανάγκη το μεροκάματο και ότι τέλος πάντων αυτός δεν επηρεάζει τον αγώνα τους αφού είναι εργάτης. Το συμβάν έγινε στο ορυχείο Αμυνταίου παρουσία και άλλων συνδικαλιστών και εργαζόμενων και έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, επίσης ενώ είδε το φως της δημοσιότητας, κανείς δεν ασχολήθηκε από την ηγεσία του ορυχείου. ΄΄Δράστες΄΄ ΄΄Εργατοπατέρες΄΄ του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και ΔΑΚΙΤΕΣ (Ο τραμπουκισμός είναι στο αίμα τους) ο ένας της Κεντρικής Διοίκησης και ο άλλος Πρώτο στέλεχος του παραρτήματος του ορυχείου.

Συμβασιούχος ορυχείου Αμυνταίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε βίαιη συμπεριφορά, σε όποιο χώρο και αν εκδηλώνεται, είναι πράξη καταδικαστέα από όλους και χρίζει επίλυσης με τους κανονισμούς και τους νόμους αυτής της χώρας. Για να φθάσουμε όμως στο σημείο αυτό θα πρέπει τέτοιου είδους ενέργειες να έχουν ταυτότητα, να γίνεται δηλαδή επώνυμη καταγγελία και να δίνονται ολοκληρωμένα τα στοιχεία από τον κάθε ένα που επιθυμεί, επί της ουσίας, να βοηθήσει στην διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων και όχι απλά να δημιουργεί εντυπώσεις.
Εκτιμώ ότι οι λέξεις: ¨Δράστες, ¨Εργατοπατέρες¨, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΔΑΚΙΤΕΣ (ο τραμπουκισμός είναι στο αίμα τους) που συμπεριλαμβάνονται στο περιεχόμενο του αναρτημένου σχολίου θίγουν με πολύ ευτελή και άδικο τρόπο ένα ολόκληρο συνδικάτο που εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων στο ενεργειακό λεκανοπέδιο, θίγουν ανθρώπους που ανήκουν σε μία συγκεκριμένη παράταξη και επιπλέον θίγουν την νοημοσύνη των αναγνωστών που γίνονται θύματα και έρμαιο της προσπάθειας κάποιων να λασπολογήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Αν υπάρχουν στοιχεία, πρόσωπα και ονόματα σας καλούμε να τα δώσετε επώνυμα στην δημοσιότητα. Μόνο έτσι λύνονται τα κακώς κείμενα.





Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
Γ.Γ Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Γραμματέας Συντονιστικού ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε βίαιη συμπεριφορά, σε όποιο χώρο και αν εκδηλώνεται, είναι πράξη καταδικαστέα από όλους και χρίζει επίλυσης με τους κανονισμούς και τους νόμους αυτής της χώρας. Για να φθάσουμε όμως στο σημείο αυτό θα πρέπει τέτοιου είδους ενέργειες να έχουν ταυτότητα, να γίνεται δηλαδή επώνυμη καταγγελία και να δίνονται ολοκληρωμένα τα στοιχεία από τον κάθε ένα που επιθυμεί επί της ουσίας να βοηθήσει στην διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων και όχι απλά να δημιουργεί εντυπώσεις.
Εκτιμώ ότι οι λέξεις ¨Δράστες, ¨Εργατοπατέρες¨, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ΔΑΚΙΤΕΣ (ο τραμπουκισμός είναι στο αίμα τους) που συμπεριλαμβάνονται στο περιεχόμενο του αναρτημένου σχολίου , θίγουν με πολύ ευτελή και άδικο τρόπο ένα ολόκληρο συνδικάτο που εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων στο ενεργειακό λεκανοπέδιο, θίγουν ανθρώπους που ανήκουν σε μία συγκεκριμένη παράταξη και επιπλέον θίγουν την νοημοσύνη των αναγνωστών που γίνονται θύματα και έρμαιο της προσπάθειας κάποιων να λασπολογήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Αν υπάρχουν στοιχεία, πρόσωπα και ονόματα σας καλούμε να τα δώσετε επώνυμα στην δημοσιότητα. Μόνο έτσι λύνονται τα κακώς κείμενα.





Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
Γ.Γ Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Γραμματέας Συντονιστικού ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ