DEH

DEH

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τον ερασιτεχνισμό του κ. Λοβέρδου πλήρωσαν για ακόμη μια φορά χθες και προφανώς και σήμερα οι ασφαλισμένοι στα πολυιατρεία της ΔΕΗ.


Χθες με κατεπείγον έγγραφο ο ασφαλιστικός φορέας της ΔΕΗ ενημερώνονταν ότι πλέον και το ΤΑΥΤΕΚΩ που είχε εξαιρεθεί έως και  στις 1 Ιουνίου του 12 εντάχθηκε στον ΕΟΠΥΥ (σύμφωνα πάντα με την προ ημερών εντολή της τρόικας που απαγόρευε την εξαίρεση ταμείων από τον νέο φορέα).
Οι γιατροί σταμάτησαν να εξετάζουν τους ασθενείς γιατί δεν είχαν βιβλιάρια του ΕΟΠΥΥ, δεν συνταγογραφούσαν φάρμακα γιατί δεν ήταν εφοδιασμένοι με συνταγολόγια του νέου φορέα.
Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για άλλη μια φορά πρόβλημα και την «ΝΥΦΗ» να την πληρώσουν αυτοί που μόνιμα πληρώνουν τις ανευθυνότητες και τις σκοπιμότητες των πολιτικών και των συνδικαλιστών, οι ασφαλισμένοι.
Το πρόβλημα αναμένετε να λυθεί ίσως και σήμερα ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, με την προμήθεια ανάλογων συνταγολογίων και βιβλιαρίων τα οποία θα δίνονται.
Τέλος να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το έγγραφο από χθές στους ασφαλισμένης του ΤΑΥΤΕΚΩ (ΔΕΗ) προσφέρονται υπηρεσίες από τις μονάδες του ΕΣΥ και τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΠΥ γιατρούς και παρόχους υγείας,  με την παράλληλη εξυπηρέτηση των ιατρείων του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Το δε προσωπικό και οι γιατροί μόνιμοι και αορίστου χρόνου του ΤΑΥΤΕΚΩ εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ με την ίδια σχέση εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: